O Laurei

Laurea d.o.o. na tržištu je od 2017. godine, osnovana kao odgovor na potrebe klijenata i sve veću potražnju za uslugama izrade i održavanja internet stranica te popratnih grafičkih vizuala za poduzeća. Vlasnik Luka Mandić magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku gdje priča zapravo i počinje. Više godišnje iskustvo djelovanja i rada u studentskih udrugama IEEE.org i Microsoft Student Partner otvaraju nove prilike, tržišta i mogućnosti te osiguravaju potrebno predznanje za samostalnu priču. Luka tokom studija aktivno sudjeluje u radu obiteljskog poduzeća Pismoreklam.hr koje prerasta u ozbiljnu i perspektivnu tvrtku sa klijentima kao što su MAN Hrvatska, Interigre d.o.o., Autotrans d.o.o., Alles d.o.o. i mnogi drugi.

Nakon više uspješnih projekata u suradnji s drugim agencijama i kolegama (posebno se ističe Dinko Jakovljević aka Kec) nastaju prvi novi projekti iz Laureine radionice od kojih izdvajamo pismoreklam.hr, windor.hr, justvisible.com koji omogućavaju ovu lijepu priču.

              Luka Mandić

               CEO

Višegodišnje iskustvo u edukaciji, izradi internet stranica, grafičkih priprema i više od 8000 sati rada u CorelDRAW-u te rad s CMS sustavima (točan broj provedenih sati nije zabilježen) čine me stručnim i dovoljno ludim raditi ono što volim.

Misli vodilje: Sve je moguće, problemi su tu kako bi se riješili. Rado ćemo vam posvetiti svoje vrijeme, stoga nema potrebe za žurbom i stresom. Tu smo zbog vas, vaših potreba i našeg profita.

Za sve informacije slobodno se javite.

luka@laurea.hr ; +385 99 828 28 97