Što radimo ?

Web trgovine | Web stranice

Internet stranica predstavlja vaše poslovanje i smatra se vašom poslovnicom u virtualnom svijetu. Smatramo kako je jedna od najvažnijih odluka koje donosimo tokom svog života, odabir životnog partnera. Ukoliko pričamo o digitalnom svijetu, možemo reći kako je jednako bitno izabrati kvalitetnog partnera koji predstavlja vašu tvrtku, vaše poslovanje i u konačnici  Vaš uspjeh  kroz kvalitetnu izradu web stranice, web trgovine ili grafičkog dizajna.

e-Konzalting

e-Commerce & web marketing. Preporučuje se uključiti konzultante u poslovanje još u fazi planiranja, odnosno prilikom pokretanja poslovanja. Naime, pokretanje poslovanja s konzultantima može proteći značajno uspješnije i brže. Brzina i uspješnost pokretanja posla ovise o specifičnim znanjima i iskustvima a posebno u online svijetu.

Grafički dizajn/priprema

Izrada vektorske grafike i obrada fotografije. Da bi bili učinkoviti tiskani promotivni materijali, vizitke, flayeri, brošure i sl. moraju privući pažnju vašeg potencijalnog kupca zanimljivim dizajnom . Pažljivo birajte sadržaj i ponudu koja će se nalaziti na njima i ne pretjerujte s informacijama. Poticajna ponuda mora biti profesionalno urađena i ne zaboravite da treba biti takve veličine da je korisnici lako mogu uzeti sa sobom, te dovoljno interesantna da je se sjete u pravom trenutku.

Print

Svatko ponaosob želi za sebe i svoje poslovanje najkvalitentiju uslugu, ono što zamislimo volimo pretvoriti u stvarnost. Kroz dugogodišnje iskustvo u provedbi marketing i web projekata naš partner Pismoreklam.hr osigurava nam sigurnost i kvalitetu iz područja  digitalnog printa.

Digitalni marketing je postao glavna točka uspješnosti u svakodnevnom oglašavanju. Digitalna strategija Vaše kompanije daje vam potpuno nova tržišta i potencijal vašem brendu i poslovanju.